.

Korejska verzija Clover Privjesak za tassel boja nasumično

Korejska verzija Clover Privjesak za tassel boja nasumično

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Korejska verzija Clover taster tassel boja nasumično
Specifikacija :
Opisi : Ovaj privjesak za tastera savršen je za privjesak za torbu / privjesak za telefon / automobil i na privjesak za telefon / automobil Četiri lišća djetelina poznata je i kao sretna trava, jer se vrlo susreću, tako da je međunarodno prepoznat kao sretni simbol, donesu vam sreću i sreću. Tako lijep poklon, vrijedi ti.
Karakteristike : Savršeno za privjesak za torbu / privjesak za telefon / automobil, i jednostavan za nošenje. Takođe možete ukrasiti spavaću sobu. Četiri lišća djetelina poznata je i kao sretna trava, jer se vrlo susreću, tako da je međunarodno prepoznat kao sretni simbol, donesu vam sreću i sreću. Ovaj ključ je proklizan pun kristala, visi na torbi ili telefonu, čini ga sjajnim i čini vas posebnim. Modni privjesak za druženje ili zabavu, odličan poklon sebi, prijateljima i porodici. Izvrsna izrada, kroz proces slikanja i elektroplata za ulje za ulje, napravite boju svijetle i nije lako izblijediti.
Specifikacije : Materijal : Cink Legura + kristalna boja Opcionalno : crvena / zelena / purplethe tassel boja je nasumična veličina : 18.

Karakteristike