.

Creative Pisma Silikonski plijesni plijesan za obnavljanje privjeska za obrtaju za obrt

Creative Pisma Silikonski plijesni plijesan za obnavljanje privjeska za obrtaju za obrt

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovaj plijesan je izrađen od visokokvalitetnog materijala. Dizajn za višekratnu upotrebu; Prirodno ne-štap za brzo puštanje na slobodu. Predivan izbor za izradu DIY zanata. Nije lako deformirati, izdržljive, otporne na habanje i posjeduje dug radni vijek. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : silikon
. -Made iz premium silikonskog materijala, izdržljiv je, za višekratnu i fleksibilan. Vijećete različite boje koji će dati punu predstavu na svoju kreativnost. -Ovo privjesak čari silikonski kalup može napraviti ogrlice, privjeske, narukvice, privjeske naušnice. -wit Dif Abet i slova silikonskih kalupa, možete napraviti svoje personalizirane privjeske. it je netaknut, jednostavan za odvajanje, lako se čisti, može vam pružiti veliko iskustvo korištenja.
izrađen od premium silikonskog materijala, izdržljiv je, za višekratni i fleksibilni . Možete koristiti različite boje da biste dobili punu predstavu na vašu kreativnost. Ovaj privjesak Silikonski kalup može napraviti ogrlice, privjeske, narukvice, privjeske za naušnice. Netaknuti, jednostavan za odvajanje, lako se čisti, može vam pružiti veliko iskustvo korištenja.

Karakteristike