.

Prijenosni kolica za uklanjanje visećih tastera tokena nehrđajućeg trolejnog tokena

Prijenosni kolica za uklanjanje visećih tastera tokena nehrđajućeg trolejnog tokena

KM 5.99

Iz robe
U trgovini

Opis
Naši tokeni za kupovinu izrađeni su od premium i siguran materijal, a ne oštrice i traju život. Nakon otključavanja kolica za kupovinu, možete jednostavno ukloniti cijeli ključni lanac. jednostavan za upotrebu, samo stavite token privjesak za taster u utor i izvucite je sa strane. Pogodno za sve prednje utovarivanje kolica za kupovinu. funkcije
. -Kolor : Bež
. -Materijal : metal i bambus
.30cm / 3,54x0,90x0. -Made od glatkih i izdržljivih bambusovih i metalnih materijala, jakih i trajnih, sa odličnom teksturom. -Ima prekrasan ključ može vam pomoći da pohranite ključeve dobro, a može se koristiti i za kolica. -Kreativni dizajn i savršena izrada čine ga privlačnijim i modnijim. As praktični token za kupovinu, može se koristiti u vašem svakodnevnom životu. Jednostavno za upotrebu, samo stavite token novčić u utor i izvucite je sa strane.
. -Made sa izuzetnom zanatskom, može se dugotrajno može trajati i neće lako izblijediti.
Izrađen od glatkih i izdržljivih bambusovih i metalnih materijala, odlične teksture . prekrasno Privjesak za ključeve može vam pomoći da pohranjujete ključeve, a može se koristiti i za kolica za tokene.

Karakteristike