.

Lanci za božićne ključeve božićni ključni prstenovi božićni kajni lanci

Lanci za božićne ključeve božićni ključni prstenovi božićni kajni lanci

KM 1.33

Iz robe
U trgovini

Opis
Postoje božićne tematske karikatne karike za crtane tastere, koji su napravljeni od dobre kvalitete legure materijala, praktične za dugo korištenje. Sa klasičnim božićnim elementima, puno svečane i živahne božićne atmosfere, bit će lijep poklon za vaše prijatelje i porodice. S dovoljno količine za ispunjavanje vaših potreba. funkcije
. - Boja : raznovrsno. - Materijal : legura. - Veličina : oko 12. - Ima širok spektar primjene, bilo da se koristi sami ili se koristi kao poklon kao što je vaš izbor kupovine vrlo dobar. - Ispis uzorka je jasan, površina je okrugla i glatka, a trodimenzionalni smisao je jak. - Napravljen od premium materijala, izdržljive su duže upotrebe, dodajući kreativni osjećaj u vaš život. - Savršen dekor za vaše ključeve, torbe, torbice, automobilsku unutrašnju, božićnu drvcu i još mnogo toga. - Izvrsna izrada i osjetljive detalje, sa ELK, snjegovićima i drugim dekorom.
Ima širok spektar primjene, bilo da se koristi sami ili se koristi kao poklon kao što je vaš izbor kupovine vrlo dobar. | Štampanje uzorka je jasno, površina je okrugla i glatka, a trodimenzionalni smisao je jak.

Karakteristike