.

Turski vrag plave oči ključni privjesak za ključeve u obliku lančanog lanca

Turski vrag plave oči ključni privjesak za ključeve u obliku lančanog lanca

KM 8.49

Iz robe
U trgovini

Opis
Ključni lanac je elegantan i prenosiv za kupce, može se koristiti duže vrijeme. Uz to, ovaj lanac ključa za ruke je izvrstan i značajan, što može donijeti zaštitu, bogatstvo i prosperitet za vaš život, značenje amuleta za sebe ili vaše prijatelje. funkcije
. -Kolor : plava
. -Materijal : legura
. - Ukrašava se s turskim vragovim plavim očima, što vam može donijeti bogatstvo i pokazati svoj karakterističan ukus. - Može se koristiti kao unutrašnja dekoracija, privjesak, torba za odjeću, privjesak za odjeću, pribor za ključeve, također se koristi za ukrašavanje automobila. - B desni obojeni zli očni zid za oči može se povoljno objesiti bilo gdje. - I T se može smatrati sjajnim rođendanom, blagoslovima ili čestim poklonom. - Napravljen od visokokvalitetnih materijala, stabilnih i izdržljivih za upotrebu, koji se mogu nanositi duže vrijeme i neće lako izblijediti, hrđati ili prešiti.
Urešiva ​​se s turskim vražjim plavim očima, što vam može donijeti bogatstva i pokazati svoj karakterističan ukus . može se koristiti kao unutarnji ukras, privjesak, torba za odjeću, privjesak za odjeću, privjesak za krojenje, također se koristi za ukrašavanje automobila, također se koristi za ukrašavanje automobila.

Karakteristike