.

Zanati i umjetnička oprema za obrtni strojevi Dinosaur Igračke Art i Craft

Zanati i umjetnička oprema za obrtni strojevi Dinosaur Igračke Art i Craft

KM 0.33

Iz robe
U trgovini

Zanat i umjetnost Paint Kit Dinosaurus Igračke Art i Craft Pribor Kreativnost :
Promovira kreativnost i mašta - : Djeca mogu naučiti miješati boje i uraditi svoje jedinstvene igračke dinosaura Igračke za umjetnost i zanat pomažu im da im emocionalno rastu, društveno, intelektualno, pa čak i fizički dijele svoje misli i ideje.
Obrazovno učenje : Ovaj zanatski komplet promovira fine motoričke sposobnosti, umjetničke vještine i kreativni izraz u Djeca. Takođe omogućava djeci da nauče miješanje i kombinacije u boji dok prepoznaju primarne boje. Ovaj DIY dinosaur komplet za bojanje omogućava vam da provedete kvalitetno vrijeme sa svojom djecom slikanjem i obojenjem! : Umjetnost i zanat za djecu Agees 3 4 5 6 7 8, Izvrsno za čarape, rođendanski pokloni, potrepštine za zabave. Proizvodi uključuju : 1 set DIY Doodle Dinosaur alat
100% potpuno novi i visoki kvalitet . ŠTA ĆE DOBITI : 1 SET Slikanih alati za dinosaur. Različite boje za izbor, drugi stil za vas. Prozračni materijal i slatki uzorci, što ga čini korisnim i modnim. Napomena : Molimo pažljivo pročitajte detaljnu uvodu, molim vas, budite sigurni da ćete stići za 7-15 dana.

Karakteristike