.

Papir u boji u boji DIY ručni zanati origami papirske pruge DIY Quilling papir za papir umjetni papir trake u boji u boji papir DIY ručni zanati širine papira

Papir u boji u boji DIY ručni zanati origami papirske pruge DIY Quilling papir za papir umjetni papir

KM 3.00

Iz robe
U trgovini

26 u boji u boji papira DIY ručni zanati od origami papira 160 Stripes Diy Quilling papir umetljiv umjetnički papir 160 trake 26 kolor papir za papir, širina papira 5mm Specifikacija :
Značajke :
1Vašne boje mogu zadovoljiti vrste potreba za pravljenjem radne snage. Stripske trake su u lijepim i svijetlim bojama, koje vam mogu pomoći da se prenosi zadovoljavajuća umjetnička radna stranica. Za sve uzraste ljudi možete ga predstaviti kao poklon seniorima ili kao zanat za ukrašavanje vaše kuće. Opis : i sladak
Količina : 160 pruga : Materijal : papir
Boja : miješana boja
Veličina : kao vaš izbor 3mm x 390mm / 5mm x 530mm - Konverzija : 1cm = 0,39inch / 1 inč = 2,54cm
Napomena : 1. Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo vas da dopustite razlike od 0,5-1cm zbog ručnog mjerenja. Hvala vam na ljubaznom razumijevanju.
Paket uključuje : 1 x 160 Stripes DIY papir za utapanje
Različite boje mogu zadovoljiti vrste potreba za pravljenjem radova u prehrani. Trake za papir su u lijepim i svijetlim bojama, koje vam mogu pomoći da se pokrene zadovoljavajuće umjetničko djelo.

Karakteristike