.

CUTOUT DRVE DOMING PISMO DRVENE HOME CUTOUTS HOME CUTOUT CUTOUTS BLANK DOMINS

CUTOUT DRVE DOMING PISMO DRVENE HOME CUTOUTS HOME CUTOUT CUTOUTS BLANK DOMINS

KM 4.50

Iz robe
U trgovini

Opis
To su nedovršeni drveni komadi kućnih slova. Pisma se mogu koristiti za različite potrebe ukrasa u svakodnevnom životu ili možete dijeliti sa prijateljima ili porodicom. Jedinstveni izgled i smiješna kućna slova dizajn, pogodna za svečanu atmosferu. Dizajn je impresivan i lijepo dizajniran. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : drvo
. -Size : 2,90x0,90x0. - Dodajte malo humora i začin u životu sa ovim drvenim kućnim pismima. Drveni materijal, izdržljiv i siguran za upotrebu. - Dobar materijal i niska cijena, koristeći materijale, imaju glatku, nedovršenu površinu, izdržljivu i multifunkcionalnu. - Ovaj dizajn komada domaćeg slova ima nedovršenu površinu, tako da možete crtati, obojati, pisati neke obrasce ili riječi. - Ova nedovršena drvena slova mogu biti stvaranje znakova za nadolazeću rođendansku zabavu, dan zaljubljenih ili vjenčanje. - Izrada je u redu i lijepa, efekt ukrašavanja je dobar, a može se primijeniti na različite scene ukrasa.
Dodajte malo humora i začin u život sa ovim drvenim kućnim slovima. Drveni materijal, izdržljiv i siguran za upotrebu. Kućne pismene rezoveni kućni komadi drveni izrezi kuće.

Karakteristike