.

Ocean loptice za djecu plivaju jame igračke BPA-bez šarene zabavne kuglice drobljenje zaštitne makaronske ocean kuglice za dekorat

Ocean loptice za djecu plivaju jame igračke BPA-bez šarene zabavne kuglice drobljenje zaštitne makaronske

KM 14.85

Iz robe
U trgovini

Lista dijelova :
50 x Ocean Lopls
Istaknilo Opis :
[izdržljiv i siguran PE materijal] Ocean loptice izrađene su od premium PE materijala koji su bez BPA, siguran i siguran Netoksično, bezopasno za djecu Otporan na drobljenje i izdržljiv, on pruža dug radni vijek za vas.
[Imate zabavu] Svijetle boje će privući vašu djecu i držati se oceanske kuglice za nekoliko sati. Beba može uhvatiti, baciti čak i pucati kuglice za igračke u koš u bazenu, za uživanje beskrajne zabave.
[višestruke svrhe] Makaronske oceanske kuglice su odlične za punjenje bilo kojeg igračke šatora, playpena, kiddie bazena , Baby Playhouse, igralište, jama sa loptom i kućom odbijanja.
Prečnik [4cm / 1,6] Veličina oceanske kugle uklapa se u bebe male ruke. Bebe mogu lako uhvatiti loptu jednom rukom, a veličina je velika kako bi se slučajno progutalo ugušeno.
[Široka primjena] Kuglice za igračke otporne na drobljenje su sjajni foto rekvizicije za pse, mačke, kućne ljubimce. Može ga koristiti na zabavama, dvorištu, parkovima, igralištima, vrtićima, školi, karnevalima.
Detaljan opis :
Naziv proizvoda : Ocean loptice
Ključne karakteristike : < br /> 1.

Karakteristike