.

Životinjski snježni kuglica Snimanje zimske djece Vanjski pješčani snijeg Kuglična igračka

Životinjski snježni kuglica Snimanje zimske djece Vanjski pješčani snijeg Kuglična igračka

KM 16.50

Iz robe
U trgovini

2pcs Snowball Snowball Snowball Maker Wimse Kids Sportski sanduk snijeg Kuglični kalup Igračke Plastične snježne lopte Fight Clip Nasumična boja
r Opis :
r. Zelena nentoksična obrada plastike, razumna dizajn strukture, jednostavan za korištenje, dobra fleksibilnost. Nekada, snježnu kuglu napravimo našim rukom da ga pritisnemo, a ruke su lako zamrznuti i hladni. Sada, sa snegom, ne samo brzo i ljepše, ali također se ne boji bebine ruke smrznuto koristeći isječak. Snježna serba, ne samo da zadovoljava samo dječje radoznalost i očekivanje, takođe poboljšavaju njihovu sposobnost prilagođavanja sezonskim promjenama, više vježbaju razvoj njihovih mišića. To je artefakt za djecu koja se vraćaju u prirodu i vlastito djetinjstvo. To je dječji partner snijega, travnjaka, plaža koja igraju i ručni alat za klizni pijesak, skijanje. Takođe se može koristiti kao snežna lopata. U teškim danima snega, roditelji ili porodica mogu igrati sneg sa djecom da promovišu vezu, uživajte u sebi. Specifikacija :
r. Materijal : plastika
r. Boja : slučajno
r. Veličina : 19x5cm / 7. Količina : 2pcs
r. Napomena :
r. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama.

Karakteristike