.

Poklon igračka poklon ružičasta zečja lutka duga duljina rođendan zečjeg zečja uho pliša zečje kreativno prilagodljivo plišano igračko

Poklon igračka poklon ružičasta zečja lutka duga duljina rođendan zečjeg zečja uho pliša zečje kreativno

KM 12.97

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje do kolovoza s Joybuy Marketplace novi kreativni vučni uši za uho za uho, ružičasta zečja lutka Podesiva duljina duljina duljina za rođendanski poklon dugih uha Značajka :
Uši i noge ovog zeca su povezane zajedno i mogu se ispružiti gore i dolje na Will Will Will Will Will Mekan, vrlo pogodan za uređenje spavaće sobe. Dobar je izbor za ukrašavanje spavaće sobe. Jednostavna i šarmantna slika može dodati milovanje modne i topline u vašu spavaću sobu.
poklon za prijatelje, djecu ili roditelje, kao igračka, jer je pogodna za sve uzraste.
Ne znam kojim dar Davati svojoj porodici na rođendan ili godišnjicu? Slatka i meka jastučna igračka je najkreativniji poklon.
Izrađen od kvalitetnog mekanog kratkog pliša, PP pamučno punjenje, može se koristiti sa povjerenjem, a meki materijal čini da se osjećate vrlo ugodno Caress.Part of - prihvaća simpatičan oblikovan dizajn, šarmantan i živahan izgled. Svakako je dobar izbor koji se koristi kao APILLOW.
Pliša igračka može pratiti i donijeti osjećaj sigurnosti. Paket uključuje :
1x pull ušne lutke za uho - Napomena :
Boja stavka može se malo razlikovati od slike zbog razlika u postavkama rasvjete i ekrana.

Karakteristike