.

Dvostruka namjena od nehrđajućeg čelika Zemlja prešanje drljače Otpustite tlačni tlat tla vrt vrtni lonac i alati

Dvostruka namjena od nehrđajućeg čelika Zemlja prešanje drljače Otpustite tlačni tlat tla vrt vrtni

KM 15.99

Iz robe
U trgovini

Dvostruka od nehrđajućeg čelika zadrška drljaču Tlak tlano tla vrtna barna lonca i alati
Karakteristike : Materijal : Ova dvostruka namjena Zemlje je izrađen od nehrđajućeg čelika, koji ima dobru trajnost i otpornost na oksidaciju, i mogu se koristiti duže vrijeme bez oštećenja
Višenamjenski : Ovaj alat ima dvije funkcije : sabijanje tla i labavljenje tla. Može se koristiti za kompaktno tlo da bi ga učinilo ravnijim i stabilnijim, a može se koristiti i za otpuštanje tla za poboljšanje ventilacije tla i propusnost vode, što je pogodno za rast.
alat je Ergonomski i držač dizajnirani su udobnom ručkom za udoban prianjanje. Alat je lagan i jednostavan za upotrebu, jednostavan za nošenje i upotrebu.
Veliko područje Dvostruko zemljište Zemljino prešalica ima mogućnost upotrebe velikog područja, u vrtu, vrtlarstvu, loncu i Ostala polja.
Jednostavno čišćenje : Zbog svojstava materijala od nehrđajućeg čelika, ovaj alat je jednostavan za čišćenje jednostavnim ispiranjem vodom. Istovremeno, to takođe može proizvesti rast, održavati higijenu i.
Dvostruko od nehrđajućeg čelika dvostruka namena Zemlja pritiskanje drljače Ispulanje tlaka tlaka tla vrtna barnanje : materijal : nehrđajući čelik
Boja : Kako se slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.

Karakteristike