.

Set Mini keramičke posude Male mesne posude sa cvijećem saksijenja na otvorenom dekor sa pločom za kućni vrt

Set Mini keramičke posude Male mesne posude sa cvijećem saksijenja na otvorenom dekor sa pločom za kućni

KM 34.49

Iz robe
U trgovini

Opis
r Paket je skup keramičkih lonca koji dolazi sa tanjirom, jednostavnim i elegantnim. Prekrasan i elegantan, minimalistički stil savršen je za prekrasan prikaz stola koji su uljepšali vaš dom. Pogodno za biljke kao što su sukulencije, kaktus, aloe veru i afričke ljubičaste itd. funkcije
r. - Materijal : keramika. - Veličina : 10x10x11cm. - prekrasan i elegantan, minimalistički stil za prekrasan prikaz stola koji su uljepšali svoj dom. - Savršeno za uređenje matične kancelarije, kuhinje, popločane terenu ili stola i više!
r. - Čist, jednostavan i elegantan. - Pogodno za biljke kao što su sukulencije, kaktus, aloe veru i afričke ljubičice itd. - Za mjesta poput stolova, prozorskih pragova, kupaonice i ratnih ploča itd. Lista pakiranja : 1 x cvjetni lonac r. 1 x ploča koja je prekrasna i elegantna, minimalistički stil za prekrasan prikaz stola koji uljepšaju vaš dom. Čist, jednostavan i elegantan . pogodan za biljke poput sukulenata, kaktusa, aloe vere i afričkih ljubičica itd. idealno za mjesta kao što su stolovi, kupaonice, kupaonice i prozore itd.

Karakteristike