.

Rukavice bez prstiju duge toplije punk gotičke rukavice

Rukavice bez prstiju duge toplije punk gotičke rukavice

KM 49.99

Iz robe
U trgovini


Punk Gothic dugačke rukavice bez rukava bez prstiju - Ove pletene ruke zagrijava rukavice savršena je za žene svih uzrasta i tipova ličnosti
Udoban materijal : Ovi zagrijani za ruke su izrađeni od akrila, vrlo Meka, toplo i dobro se proteže da bi se osiguralo ugodno uklapanje, može vam donijeti dobro nošenje iskustva i trajati dugotrajno korištenje.
Razne boje : prugasti uzorak pruža jednostavan i elegantan izgled koji povezuje cijelu odjeću zajedno. Odlično za Steampunk, Cosplay ili prekrivanje bilo koje odjeće.
Dizajn rupa bez prstiju - Duge rukavice bez prstiju imaju rupu u palcu, što nije samo toplo, već i vrlo zgodno i praktično. Dizajn bez prstiju natjerao vas je jednostavan i fleksibilan za pristup vašem računaru i mobilnom telefonu. Rupe za palac usklađene su bez obrezivih ivica, ne mogu lako izgubiti oblike.
Savršena upotreba : Savršena za vanjsku i unutarnju djelatnost : Typering, Vožnja, Jahanje, planinarenje, Pisanje, Pješajući psa i toliko drugih mogućnosti.
Ovaj proizvod ima dovoljno zaliha, molim vas osigurajte da kupite. Slike uzimaju profesionalni fotografe, koji su u potpunosti u skladu sa pravom stvar.

Karakteristike