.

Frcolor Silikonski kalup za ruke ručno rađen sapun sa sapunom DIY SAWAAP kalup nepravilan kalup

Frcolor Silikonski kalup za ruke ručno rađen sapun sa sapunom DIY SAWAAP kalup nepravilan kalup

KM 2.33

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje cerebroey iz Joybuy Marketplace-a
. Želite napraviti vlastiti sapun ili svijeću? Ovaj će predmet biti dobar izbor za vas. Izrađen je od premium i silikonskog materijala od hrane, koji je izdržljiv i višekratan i za višekratnu antioksidantu. Pomoći će vam uvesti svoje vještine za izradu na novu razinu. funkcije
. -Materijal : silikon. - izrađen od visokokvalitetnog silikonskog materijala, visoke fleksibilnosti i visoke prozirnosti, izdržljive i praktične. - Jednostavan za upotrebu i čišćenje, jednostavan za obrazac, lako se demonstrira, necipljenje. Proizvod ima praktične funkcije. - Iako je jednostavan u dizajnu, tako je praktično kada ga koristite. Odličan izbor poklona za prijatelje koji vole izradu DIY zanata. - Možete koristiti različite boje materijala da biste dobili punu predstavu na svoju kreativnost za stvaranje jedinstvenih zanata. - Izvrsna izrada i kvalitetni materijali osiguravaju dug radni vijek i savršene detalje.
Izrađen od visokokvalitetnog silikonskog materijala, visoke fleksibilnosti i visoke prozirnosti, izdržljivog i praktičnog.

Karakteristike