.

Bulestore 5D veznje slike rhinestone zalijepljene DIY dijamantski slikarski poprečni šav

Bulestore 5D veznje slike rhinestone zalijepljene DIY dijamantski slikarski poprečni šav

KM 5.50

Iz robe
U trgovini

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana.
5 D veznje slike zalijepljenih zalijepljenim diy dijamantskim bojama Cross Stitch - Značajka :
Potpuno novi i kvalitetan - Prirodna ekološka platna, kvalitetan i prekrasan uzorak, 5 D vizuelna percepcija . Na platnu su meke, svijetle boje, ne blede, nije lako postati natapanje ili slomljeno.
Savršeno za ukrašavanje dnevnog boravka ili spavaće sobe koji će uskladiti drugačiju sliku. Šefine, Jedinstveni sjaj Stills Jedinstveni sjaj je sjajan, sjajni u svjetlu, trenutno je najpopularniji DIY ukras.
Materijal : rhinestone + platno - kao što je prikazano na Briy dijamantskim bojama : stranica 1. Otvorite paket i provjerite Diamond New Special Alats. Pogledajte dijamantnu boju smole, raspoređenu po narudžbi. Otkrijte crtanje trake iznad, vidjet ćete puno simbola koji odgovaraju kodiranju boja. Prema odgovarajućoj boji kodiranog u boji odgovarajući dijamanti umetnuli smoli. Predložio je da je jedna vrsta dijamantnog smola jedan postavljen brže. Da biste stvorili savršenu dijamantsku sliku, crteži koji se sakupljaju u jednom mjestu Svaki redni simboli ne moraju ostati zaglavljeni dijamanti.

Karakteristike