.

Rattan tkanje sjedala jastuk umjetnosti zanatsko jastuk od ratana svježi kućni jastuk

Rattan tkanje sjedala jastuk umjetnosti zanatsko jastuk od ratana svježi kućni jastuk

KM 20.00

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovo je jastuk od kućnog ratana, uglavnom izrađen od sigurnih i nježnih materijala, prirodne zaštite okoliša, svježe i ugodne, može vam donijeti dobro iskustvo, bit ćete vaš dobar izbor kućnog izboru. Izrađen je odlične izraze, ima razumnu debljinu i ugodnije je kada sjedite, čiji je cilj pružiti bolje iskustvo. funkcije
. -Kolor : kaki . -Materijal : rattan. -Size : O 30.50cm / 11. - Izrađen je od ekološki prihvatljivih i nježnih materijala od ratana, koji se neće lako probiti i vrlo je praktičan. - Dizajn je razuman, prirodan i svjež, udoban i svestran, a može se dobro kompatibilan sa vašim kućnim stilom. -Made sa odličnom zanatstvu, ugodno je dodirnuti, izdržljive i praktične, a može vam donijeti bolje iskustvo. -Može se koristiti u kućama, hotelima, trgovinama itd. Vrlo je praktično. -To je sjajan jastuk od kućnog ratana koji će vam pružiti veću udobnost u vašem životu.
Izrađen je od ekološki prihvatljivih i nježnih materijala od ratana, koji se neće lako probiti i vrlo je praktičan . Dizajn je razumna, Prirodno i svježe, ugodno i svestrano, a može se dobro kompatibilno s vašim kućnim stilom .

Karakteristike