.

3 4 Duga markizna kolekcija četkica za obrub, peščana bjelokosti višekolor #p Prodano u dvorištu

3 4 Duga markizna kolekcija četkica za obrub, peščana bjelokosti višekolor p Prodano u dvorištu

KM 6.50

Iz robe
U trgovini

Politika povrata i povrata :
Ovaj predmet je rezan i prepun naručivanja, a Nepovratni i i i ne-povrat < /b>style# 0175 MRQB
na dekopu, stavljamo profesionalni u b> Dekopro. Dekopro obloge su dizajnirane za profesionalne ukrase i dizajnere, a pojedinci koji žele dodati ukrasni, ali moderni dodir do kućnih ili diy projekata. može se koristiti i na bazi Labavi prekrivači, pokrivači u krugu i tapecirani namještaj. Traži "Dekopro obloge" za prikaz i sortiranje dodatne boje i dužine. Preporučena uputstva za njegu : Operite hladnom vodom sa sličnim bojama, obmašite se suho.
Style Ovaj proizvod
Jednostavno i svestrano, ovaj elegantni obrub Može se koristiti na kućnim namještajima, dodacima, prozorskim tretmanima, zavjesama, ukrasnim bacanjem jastucima, jastucima, maštovitim kolicama, valansima, ručnicima, presvlakom, lampicama, pa čak i kostimima i komplementarne opcije boja definiraju suptilni ljepota. Naše obložene obloge daju hrskav izgled koji lijepo djeluje s drugim oblogom i tkaninama kako bi definirali shemu boja u vašoj postavci sobe.
Podignite svoj stil
Sljedeći nivo nikada nije bio lakši s Dekopro. Naši interni dizajneri kureju stil i boju naših proizvoda analizom nijansi i nijansi koje se međusobno nadopunjuju.

Karakteristike