.

Veliki stalak za skladištenje kalibra Kuhinjski držač za pohranu Kuhinja Organizator Stalak za višeslojno odvodnjavanje

Veliki stalak za skladištenje kalibra Kuhinjski držač za pohranu Kuhinja Organizator Stalak za višeslojno

KM 0.33

Iz robe
U trgovini

Opis : Naši držač za pohranu, savršeno rješenje za organizovanje vašeg pribora za jelo na elegantan i efikasan način Sa velikim kalibrama i jedinstvenim kosi dizajnom, ovaj držač nije jednostavan za snimanje, već dodaje dodir elegancije na vašu kuhinju ili blagovaonicu.
Naši stalak za skladištenje sadrži tri odjeljka sa velikim kapacitetom, omogućavajući vam pohranjivanje vašeg štapići, kašike, viljuške i drugi pribor za jelo na jednom mjestu. Podijeljeni odjeljci osiguravaju da svaki komad tabele ima svoje određeno mjesto, olakšavajući pronalazak onoga što vam treba prilikom postavljanja tablice.
Stražnja strana držača izrađena je od visoko-transparentnosti, pružajući jasan pogled na Sadržaj iznutra. Nema više rumunja kroz ladice ili ormare za pronalazak desnog pribora! Uz to, dno držača je porozno, omogućava vodu da iscrpljuje i održava vaše pribor za jelo i higijensko i higijensko.
sa svojim minimalističkim izgledom, naš držač za pohranu bez laganog stapa u bilo koji stil matične dekore. Bilo da imate modernu ili tradicionalnu kuhinju, ovaj svestrani organizator će vam prekrasno dopuniti prostor.
pozdravite se za pobunu ladice i ormarići sa našim držačem za pohranu.

Karakteristike