.

Ljeto Novi Creative Cloud ananas led za led postavljen porodično hladno piće DIY izrada ledenog lukavog lopata alata

Ljeto Novi Creative Cloud ananas led za led postavljen porodično hladno piće DIY izrada ledenog lukavog

KM 7.43

Iz robe
U trgovini

Ljeto Novo Creative Cloud Ananas Set Obiteljski hladan napitak DIY Alat za led led alata za led za led - Značajke :
【Materijal】 : ove ledene kocke izrađene su od PP, a LFGB certifikat i miris sa temperaturnim rasponom -40 do 446 F duže korištenje u frižideru
【Jednostavan za upotrebu】 : Napunite ležište ledene kocke vodom, poklopite poklopcem i stavite ladicu u zamrzivač ili možete smjesu Vodo i voće TR-u da naprave voćne kocke za vaše različite ukuse!
【Nema deformiranja i prosipanja】 : ova ladica za ledenu kocku gornju površinu i ruči na dizajnu tvrdog traka, tako da je takav traka Voda se može sigurno pokupiti, kako bi se izbjeglo savijanje, deformacija, preliv u pokretu, poklopac se takođe može okusiti niza u hladnjaku.
【Lako puštanje i čišćenje】 : Ova ladica za kocku leda izrađena od silikonskog materijala Meka, netakljenica i jednostavno puštanje i može se isprati tekućinom za vodu i posuđa za suđe nakon svake upotrebe, vrlo je ugodno koristiti sljedeći put.
【Najbolji poklon i dobro】 : ovaj silikonski ležište leda je vrlo pogodno za dom , zabava, bar itd. Takođe se može koristiti kao poklon za porodicu i prijatelje.

Karakteristike