.

Harupink mini LED lampica, lumens magnetski cob bljeskalice 500mAh USB punjiva svjetiljka ključa sa režimima svjetlosti sklopivi otvarač za bočice zagrada

Harupink mini LED lampica, lumens magnetski cob bljeskalice 500mAh USB punjiva svjetiljka ključa sa

KM 5.00

Iz robe
U trgovini

Detaljan opis :
Zahrzavanje našeg mini COB lampe za ključeve?
1 Veličina večere, ova svetla za ključeve može emitirati 700lumens svjetla na maksimalno. Sa sklopivim postoljem, otvaračem za boce i držač magneta Novi svestrani dizajn. Mala džepa je pogodna za nošenje bilo gdje, idealno je za ribolov, trčanje i kampiranje, čepove, hitne tužbine održavanje ili web mjesto, bbq kao svjetla roštilja ili druge aktivnosti na svjetlu. Naziv proizvoda : Mini ključ Svjetlo Ključne karakteristike :
Micro Tip-C priključak : Svjetiljka ključeva USB-C je punjiva i prihvaća Način punjenja TIP-C za ubrzanje vremena punjenja. Otvarač za boce : Ova ključna svjetla je i dobar otvarač za boce, možete ga koristiti u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, poput kampiranja, planinarenja , penjanje i avantura. karabiner : LED taster ima isječak. Može se objesiti na torbu ili tipku kao malu vješanju svjetiljku.
Jaki magnet : moćan magnet ugrađen je u stražnju stranu moćne mini LED svjetiljke. Može se prikladno usisati na vašim ili drugim mjestima.
sa vijkom od statikota : vijak s stativom na dnu malene svjetiljke može se lako postaviti na stativu ili ribolovne kutije i ribolovne stolice na tržištu. Specifikacija :
materijal : abs + ps + aluminijum
boja : crna
Izvor svjetlosti : 38pcs COBS
lumen : 450lm (bijelo svjetlo), 360lm (žuto svjetlo), 700lm (žuto-bijelo svjetlo)
Vrijeme staranja : 2-4 sata
punjenje Vrijeme : 1 sat
Način osvjetljenja : bijelo svjetlo (jak - slab); Žuta svjetlost (jaka - slab), bijela svjetlost + žuta svjetlost (dugačka preša 2 sekunde), crveno svjetlo (jak - treperi)
ugrađena baterija : 500m Ah polimerna baterija
stil (opcija) : 01 , 02 (sa postoljem)
Veličina proizvoda : 4,3 x 2 x 5,9cm / 1,7 x 0,8 x 2,3 $ (L x Š x V)
Veličina postolja : 3,5 x 3,5 x 14,2cm / 1,4 x 1.

Karakteristike