.

Fence NBORDER ivica travnjak ograde za ograde FINECAPE Bijela ograda Granica granična dvorište

Fence NBORDER ivica travnjak ograde za ograde FINECAPE Bijela ograda Granica granična dvorište

KM 3.00

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovo je set vrtnih ograda, koji su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih, za višekratnih i troškova. Kao dvorište i vrtna ograda puna idilične atmosfere. Također je pogodan za hotele, restorane, pakete i druge visokokvalitetne mjesta. Dobri pomagači za ukrašavanje vašeg vrta. funkcije
. -Kolor : bijeli. -Materijal : plastika. -Size : O 50.00cm / 19. - Visokokvalitetni materijali su netoksični i bez mirisa. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih, za višekratnih i troškova. - Ograde od moljaca i vodootporne ograde traju duže. Besplatno istezanje za jednostavno podešavanje, dobra praktičnost. - Visoke performanse troškova, prekrasne ograde su vaš prvi izbor. - Kao dvorište i vrtna ograda puna idilične atmosfere. Znači pogodno za hotele, restorane, pakete i druge visokokvalitetne mjesta. - Mogu se rastaviti i slobodno sastaviti kako bi ispunili vaše potrebe.
Visokokvalitetni materijali su netoksični i bez mirisa. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih, višekratnih i troškovnih ušteda . Ograde od moljaca i vodootporne ograde traju duže. Besplatno istezanje za jednostavno podešavanje, dobra praktičnost .

Karakteristike