.

Zidno ulje za prskanje otpornim pločama za zaštitu od razdjelnika za ulje za zaštitu od razdjela protiv prskanja štitnika za zaštitu od aluminijske folije

Zidno ulje za prskanje otpornim pločama za zaštitu od razdjelnika za ulje za zaštitu od razdjela protiv

KM 7.00

Iz robe
U trgovini

1 Materijal : aluminijska folija
. Veličina : 84,5 * 32,5 * 0,08cm
. Pakovanje : opp torba
. Prodajne bodove :
. Debeli materijal od aluminijumskog folije, otpornost na visoke temperature od oko 660 ° C, kako bi se spriječilo da ulje prska na zidu i peći. Zaokruženo ubrinjeno, uvijeno ruk, koristite bez rezanja ruku, zgodnih i sigurnih. Ima dobru plastičnost i može se besplatno preklopiti u željeni oblik, štedeći brigu za skladištenje. Pogodno za upotrebu, držite se masne mrlje, a očistite se jednim ispiranjem i jednom obrisom. Vodene mrlje protiv prskanja, kao praktično i praktično kao pranje posuđa u kuhinji.
Zidno ulje za prskanje otpornim pločicama za zaštitu od razdjele za zaštitu od strane za zaštitu od klizanja štitnika za zaštitu od aluminijske folije. Zidno ulje za prskanje otpornim pločicama za zaštitu od razdjela za naftu za zaštitu od razdjela protiv prskanja štitnika za zaštitu od aluminijske folije. Zidno ulje za prskanje otpornim pločicama za zaštitu od razdjela za naftu za zaštitu od razdjela protiv prskanja štitnika za zaštitu od aluminijske folije. Zidno ulje za prskanje otpornim pločicama za zaštitu od razdjela za naftu za zaštitu od razdjela protiv prskanja štitnika za zaštitu od aluminijske folije.

Karakteristike