.

Početna Dekor Božićni ukras Burlap vez za automobilski stol trkač Božićni hotel Restoran Naslovnica Table Mat Crni klinac

Početna Dekor Božićni ukras Burlap vez za automobilski stol trkač Božićni hotel Restoran Naslovnica

KM 5.00

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje morskim vodostajem od Joybuy Marketplace Božićni ukras Burlap vez za automobilski stol za kucanje Božićni hotelski restoran Naslovnica Stol za kućne matične mašine :
Zaštitite svoj stol da se prljate. Izbjegavajte mrlje od hrane. Dajte svoju tablicu novi izgled sa svečanim dodavanjem.
Široko primjenjivo za blagovaonicu, kuhinju, hotel, zabavu, banket za vjenčanje itd. Savršeno za unutarnju i vanjsku upotrebu. Sadrži Vintage Crveni kamion sa srećnim vezom, koji pruža atraktivan rustikalni izgled doma u uređenju doma. Svijetle boje dodaju sjajan svečani šarm tokom božićnog praznika. Stavka je napravljena dvoslojnim burlap. Teški i izdržljiv da traju godinama. (Napomena : ručno oprati bolje. Ne izbjeljivati ​​i sušiti se.)
Snažna : izdržljiva i bora koja su prostirke za plastične papirne prostirke. Mašina koja se može održavati - Jednostavno za održavanje prostirki za izdržljivo mjesto mogu biti strojno oprati više puta u hladnoj vodi, bez njihove boje Fade!
Boja : kao slike : 33 * 43cm / 12.9 u
: 1 * MATE MAT
Placemat. Ružičasti doc dekor. Funky kućni dekor; zid domaćeg dekora.

Karakteristike