.

Ogledalo Žene čine upotrebu ogledala Mini nedovršeno ogledalo za DIY

Ogledalo Žene čine upotrebu ogledala Mini nedovršeno ogledalo za DIY

KM 12.49

Iz robe
U trgovini

Opis
Ova ogledala korištena u rukovodećim projektima izrađena su od visokokvalitetnih materijala koji su sigurni za ljudsko tijelo i mogu se sigurno koristiti. Rubovi ogledala su glatke, zato ne brinite da povrijedite svog protivnika. Ova ogledala mogu se pričvrstiti na zid za ukrašavanje, a mogu se koristiti i za izradu telefonskih slučajeva. Karakteristike
. - Boja : bijela. - Materijal : staklo. - Veličina l : O 7. - Veličina S : O Oko 5. - bitan deo dekoracija koji može biti izbor za vaš obrtni sto, unutrašnjost i još mnogo toga. - ove pločice za obrnuto ogledalo su najbolji poklon za djecu da ih ohrabljuju da budu kreativniji. - Ova praktična ogledala su odgovarajući pokloni za zaljubljenike zanata. - pločice su prilično jednostavne za upotrebu. Samo stavite ljepilo i dajte svjež pogleda na svoje stare vaze, zidove, nakit, itd. - ukupno 20 komada, uključujući dvije različite veličine ogledala, možete kreirati ručno rađene radove kao što želite.
bitan komad ukrasa koji može biti Izaberite za obrtni zanat, unutrašnjost, i još mnogo toga. Ove pločice za craft ogledalo su najbolji poklon za djecu da ih ohrabljuju da budu kreativniji.

Karakteristike