.

Matte sjaj za usne, mali privjesak Jednostavan za nošenje ne-stick glazura za usne mat brtve usana blato c

Matte sjaj za usne, mali privjesak Jednostavan za nošenje ne-stick glazura za usne mat brtve usana blato

KM 2.48

Iz robe
U trgovini

Matte sjaj za usne, mali privjesak Jednostavan za nošenje nebitnih usana glazura
Mekana tekstura : Ima vrlo udobnu mat i meku kremu teksturu s baršunastim završetkom Lagana, svilenkasta tekstura i površina veljte Ne blede i vodootporne u jarkim bojama : ovaj
ruž za usne može vam dati bogate i živopisne usne, a dajte vam trajne boje i bogate boje i pokušajte sve vrste boja. < Br> Različite šminke : Postoji mnogo boja koje treba odabrati. Pogodno za nadoknadu u bilo kojoj sezoni i bilo kojoj prilici, posebno u uredima, sastancima, kupovini, zabavama i drugim prilikama. Pogodan je za prebacivanje različitih stilova, koji mogu biti lijepi. Pogodno za sve, bilo da ste notični umjetnik za šminkanje ili umjetnik šminke.
izdržljivost : Super izdržljivost, do 24 sata. Čak se i ljubljenje, jedenje i piće ne zaprljaju. U različitim situacijama ne morate brinuti o sramotnosti izblijedenja ruža, niti trebate dodati boju u usne.
najbolji poklon : pogodan za rođendan, zahvalnost, Božić, Noć vještica ili drugih festivala ili drugih festivala , za ličnu upotrebu ili kao poklon majci, ženi i djevojci.
Značajke :
Sef i čisti materijali
napravite sebe sa ovim ružnim ružnim.

Karakteristike