.

Bling Empire ISED out NBA srebrni zlatni mladi momak za muškarce, hip hop reper Privjesak sa užetom teniskim lancima

Bling Empire ISED out NBA srebrni zlatni mladi momak za muškarce, hip hop reper Privjesak sa užetom

KM 11.85

Iz robe
U trgovini

HH Bling Empire Isen Out NBA privjesak Srebrni zlatni lanci za muškarce, hip hop dijamantski lanci 24 inča - ovaj teniski lanac sa mladim privjeskim stilovima popločene su stotinama sjajnih umjetnih dijamanata i pozlaće se u sjajnom 14k pravog zlata, što mu je dalo Većina blažinja i ledenog izgleda i osećaju
Ovi lanci su ove godine većina chic hip hop stilova koji mogu savršeno sastaviti većinu vaših prekrivača u stani.
Topli savjeti : Za zaštitu ga je zaštetalo, pls držite ga dalje od bilo koje vrste tečnosti poput vode, parfema, tušem, plivanja, kiše itd.
kad se skine, pls Obrišite ga mekom krpom ili četkom i stavite ga u kutiju za nakit. Usput, držite ga dalje od oštrih! O HH Bling Carme :
HH Bling Empire je brend nakita koji je specijaliziran za izradu i prodaju modnog i visokokvalitetnog hip hop nakita i pribora za muškarce i Žene, uključujući mnoge klasične i moderne kolekcije poput : teniski i kubanski lanci, Ankh 2. Samo za teniski lanac CZ; 3.Postava + druga vrsta lanca (poput kubanskog / uže / kutije). Prigoda 1 : Svakodnevna habanja, ceremonija, godišnjica, očev dan, rođendan, božićne posebne dane itd.; Povratak 2 : Kao pokloni za dečke, muž, otac ili najbolje prijatelje.

Karakteristike