.

Xinrui Pair Božićne naušnice Fau Kožne naušnice za kuke Slatke Santa Claus Minđuše Elegantne dame Red-Zelene plane Santa Minđuše Jewelry Božićni nakit Poklon

Xinrui Pair Božićne naušnice Fau Kožne naušnice za kuke Slatke Santa Claus Minđuše Elegantne dame Red-Zelene

KM 2.33

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Xinrui iz Joybuy Marketplacea Elegantne i šarmantne božićne minđuše savršene za datume noći, zabave, Detalj je pažljivo izrađen za sofisticirani izgled.
Izrađen od visokokvalitetnog legure materijala, ove minđuše su ne-alergene i ugodne za nošenje cijeli dan.
Valentinovo, rođendani i godišnjice.
Svestrana moda omogućuje vam da se ove naušnice u bilo kojoj prilici nosete od određenih stranaka do svakodnevnog trošenja.
Opis :
Uvođenje naših božićnih minđuša, savršen dodatak za poboljšanje vašeg elegancije i dodavanje dodira sofisticiranosti na bilo koju odjeću. Te minđuše visele imaju simpatični dizajn Santa Claus i crveno-zeleni uzorak, čineći ih idealnim utakmicama za vaš božićni kostim ili bilo koju svečanu odjeću. Napravljeno sa finom izradom, ove minđuše su lagane i ugodne za nošenje, osiguravajući da neće staviti opterećenje na uši ili uzrokovati alergije. Izrađen od premium lažnog kožnog materijala, oni su izvrsni, otporni na habanje i izdržljivi. Pogodno za različite prigode kao što su božićne zabave, svakodnevno trošenje, datumi, rad, zabave, vjenčanja i još mnogo toga.

Karakteristike