.

Listovi DIY pamučne tkanine DIY šivaće krpa DIY šivaće tkanine DIY materijal

Listovi DIY pamučne tkanine DIY šivaće krpa DIY šivaće tkanine DIY materijal

KM 0.33

Iz robe
U trgovini

Opis
Da li si tiy entuzijasta? Tada će ovaj DIY tkaninski komplet biti vrlo praktičan za vas, može vam pomoći da ostvarite ručne vještine i donesete vam sreću. Tkanina ima izvrsnu boju i izvrsnu izradu, izdržljiva je i ima odličnu teksturu, a može se koristiti za pravljenje lutki, frizura i drugih malih predmeta. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : pamuk. - Tokom DIY procesa možete se opustiti i povećati svoje praktične sposobnosti. - pogodan za akcente za ukrašavanje domaćih, poput maski, jastuka i zavjesa. - može se obrezati u različitu dužinu i oblike u skladu sa stvarnim potrebama. - Možete rezati i napraviti zanimljive predmete kao što su mali novčanici, ukrasi lutke, jastučnice itd. - Možete napraviti neke ukrase sami, možete dodati i više zabave u svoj život.
Tijekom DIY procesa možete se opustiti i povećati sposobnost za ruke, pogodna za akcente za ukrašavanje doma, Kao što su maske, jastuci i zavjese. Može se obrezati u različite dužine i oblike u skladu s stvarnim potrebama. Možete rezati i napraviti zanimljive predmete kao što su mali novčanici, ukrasi lutke, jastučnice, itd.

Karakteristike