.

Etereaty začinski začin infuser supe za juhe Herb infuser nehrđajući čelik Fine mrežice Cjedilo Kuhinder

Etereaty začinski začin infuser supe za juhe Herb infuser nehrđajući čelik Fine mrežice Cjedilo Kuhinder

KM 7.50

Iz robe
U trgovini

Opis
Napravljen od premium materijala koji je otporan na habanje i izdržljiv. Možete ih izvući iz svoje lonce lako sa dizajnom lanca kuke. Usvojeni fini mrežni izgled dizajna, koji se lakše odvajaju od lišća čaja, začin, začin i više iz tečnosti. Karakteristike
. - Boja : srebrna. - Materijal : nehrđajući čelik. - Veličina : 12. - izrađen od kvalitetnog materijala koji je siguran za upotrebu hrane, izdržljive i otporne na habanje. - ravnomjerno distribuirani dizajn rupa, dobar efekt filtriranja, u tečnosti se neće ostaviti dregs. - Premium materijali i dobre zanatstvo osiguravaju njegovu izdržljivost i praktičnost. - Dizajn lanca u kuke može učiniti košaru za začinu u rubovima lonca. - Višenamjenski, pogodan za naprezanje ili infuziranje čaja, začin, začina i još mnogo toga.
1 x cjedilo začina. Napravljen od kvalitetnog materijala koji je siguran za upotrebu hrane, izdržljivo i otporan na habanje. Dizajn lanca u kuku može učiniti da košarica začine filtra bude obješena na rubovima lonca . višenamjenska, pogodna za naprezanje ili infuziranje čaja, začina, začina i još mnogo toga.

Karakteristike