.

DIY TPLAT-a svečani šeširi Dekorativni kombinirani pribor za pravljenje glave za glavu

DIY TPLAT-a svečani šeširi Dekorativni kombinirani pribor za pravljenje glave za glavu

KM 2.00

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovi mini vrhovi su pogodni za nasilite ljubitelje i sve vrste lutki, poput snjegovića, medvjeda, punjenih životinja itd. Bit će bit će suštinski prop. Jednostavan izgled jednostavnim oblikom, koji je pun ljepote. Karakteristike
. - Materijal : Eva, krpa. - Svečani šešir izrađen je od lakih materijala koji se može koristiti duže vrijeme. - Odličan dodatak za izradu novih modnih hode za glavu modnih stila, pribor za kosu. - DIY ručno rađeni obrti, odjeća za šivanje, poklon kutija Dekoracija ambalaže itd. - Ovi šešir vrhova može učiniti da vaše isječke za kosu ili zanatima učini privlačnijim i privlačnim. - Možete ih podijeliti i sa svojim prijateljima, a ovaj mini okrugli šešir možete staviti i na sve vaše lutke.
Svečani šešir izrađen je od laganog materijala, koji se može koristiti duže vrijeme . Odličan dodatak Davanje novih modnih stilova, pribor za kosu . DIY ručno rađeni obrti, šivanje odjeće, poklon kutija ukras pakiranja itd. Ovi vrhovi mogu napraviti vaše isječke za kosu ili ulov. Sa svojim prijateljima i možete staviti ovaj mini okrugli šešir na sve vaše lutke.

Karakteristike