.

Disney i Pixar's Rerebles Valentinovo - pomiješana majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeni grafitni snijeg Heather

Disney i Pixar's Rerebles Valentinovo - pomiješana majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeni grafitni

KM 11.49

Iz robe
U trgovini

Službena pikserska roba - Disney i Pixar-ovi majica za muškarce, žene, dječake i djevojke; Pixar Valentinene majice za parove; Elastigirl i g Nevjerojatne majice; Pixar majice za krajeve - zajedno, neverovatni smo! Elastigirl i gospodin Incredible čine sasvim duo na ovom romantičnom pixar teeju koji odlikuje valentine Day Hearts. Dva supersa sa neprijateljskim borbama. Razgovarajte o ciljevima odnosa! Planiranje putovanja u Disneyland ili Walt Disney World? Pripremite se sa slatkim pikserom koji se sigurno ističe. To čini savršene majicu za vas za vas i vašu slatkišu ovaj dan zaljubljenih.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Ruka sa dva iglama i dna se neće oduzeti. 5/8 "Klintni ovratnik. Gole potrepštine. 65% poliester / 35% pamuk. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovaj artikal. Ovaj se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. To se može otpremiti samo na fizička adresa, a ne na P. Box, APO ili FPO adresu. Molimo vas da dopustite 2-3 tjedna za isporuku . Svaka narudžba se štampa po kupovini i razmatranja prilagođenim.

Karakteristike