.

Igračke za jaja dinosaur, izležavanje u vodi, naučni setovi za bazen igre, dječake dječaka

Igračke za jaja dinosaur, izležavanje u vodi, naučni setovi za bazen igre, dječake dječaka

KM 6.75

Iz robe
U trgovini

60 komada Dinosaur jaja igračke, izlijevanje u vodi, na bazenu Naučni setovi, dječaci djevojke
Specifikacija :
velike nastavne igračke : Ovi sanjati jaja dinosaura Upoznajte dječake i radoznalost djevojčica podučavajući ih, što je lijepog načina za njegovanje njihovog strpljenja i opservacijske sposobnosti, a nspirovana ljubav prema nauci i paleontologiji Dječaci i djevojke zabavljat će se gledajući dinosauruse.
Široko koristi : Ovi simpatični dinosauri su puni misterije, koji su u skladu s dječacima i djevojčicama. Također su prikladni za rođendanske poklone, zabava, uštedu školske učionice, karnevalski nagrada, punila za pinatu, Uskršne stranke Favori, čarape za čarape, godne vrećice, lako vam dovode ugodno. Lista paketa :
60 x dinosaur jaja Napomena :
temperatura vode treba biti niži od 30 stepeni, ne izlažite suncu. Ako je temperatura vode previsoka, dinosaurusi će biti sunčani
2. Nakon 12-24 sata, ljuska počinje puknuti. Držite cijelo jaje potočeno u vodi. Ono što ćete dobiti : dobit ćete 60 komada igračaka dinosaura jaja, dovoljno da udovoljite svojim različitim potrebama upotrebe, dijeljejući ih sa porodicom i prijateljima, te su iznijeli nezaboravno vrijeme zajedno.

Karakteristike