.

Pairs unise rukav Garters protiv kliznih košulja nosača rukava ručni košulja Garters

Pairs unise rukav Garters protiv kliznih košulja nosača rukava ručni košulja Garters

KM 4.26

Iz robe
U trgovini

Opis
Napravljen od premium materijala, ovim rukavima rukav pogodni su za muškarce i žene, rade uvelike za profesionalce koji žele zadržati svoju košulju ugušenu u formalnim odijelima, bit će izdržljive i praktične za dugoročnu upotrebu. funkcije
. -Materijal : najlon
. -Size : 12. - Jednostavan za zaključavanje i otvaranje sa snažnim silom kopče, klip protiv klizanja za efikasno učvršćivanje. - Pogodno za muškarca i žene da koriste, univerzalni i praktični za držanje ruku košulje. - Može podesiti duljinu, podesivu i ugodnu za nošenje, čvrsto za držanje i nije lako padati. - Napravljen od premium materijala, koji je izdržljiv za dugoročnu upotrebu, sigurnu i nježnu. - Mogu se smatrati divnim poklonima vašim prijateljima, članovima porodice i tako dalje.
Jednostavno za zaključavanje i otvorite snažnu silu, klizanje, za efikasno pričvršćivanje. Nositi, čvrsto za držanje i nije lako padati . Napravljen je od premium materijala, koji je izdržljiv za dugoročnu upotrebu, sigurnu i nježnu . može se smatrati divnim poklonima vašim prijateljima, članovima porodice i tako dalje.

Karakteristike