.

Prikladni pribor za kosu za kosu za kosu za kosu

Prikladni pribor za kosu za kosu za kosu za kosu

KM 5.00

Iz robe
U trgovini

Opis
Ove dekore zeko uha izrađene su od tkanina. Fina izrada osigurava praktičnost i izdržljivost. Odličan zanat, pažljivo do svakog detalja da im date lijep i elegantan izgled. Upotrijebite ove čari da biste učinili da vaši zanati izgledaju jedinstvenije i privlačno. funkcije
. - Boja : svijetlo siva
. - Materijal : krpa
. - Veličina : 5,00x4,00x1,00cm / 1,97x1,57x0. - Krtne ušne uši ušne uši u divnih boja su sjajne diiy klipove za kosu za vaše raznolike potrebe za ukrašavanjem. - Koristite svoju maštu i zabavite se, donesi beskrajnu mogućnost, stvorite više slobodnog vremena radosti. - Možete raditi sa djecom na DIY projektima kako bi razvili svoju kreativnost i maštu i provode kvalitetno vrijeme s njima. - Šareni dodaci su vrlo lijepi. Može se koristiti za ručni ukras. Može se koristiti i za izradu isječaka za kosu za djevojčice. - Predivne dekore za zeko su moderne, pune ljupkog stila. Može se izvesti u sve vrste zanata.
Krpom zeko uši ušne ušne boje su sjajne diiy kopče za kosu za vaše raznolike potrebe za ukrašavanjem . Upotrijebite svoju maštu i zabavite se, donesi beskrajnu mogućnost radosti.

Karakteristike