.

Kućni jogurt Kupelji prozirni držači za puding čaše za desertne šalice sa poklopcima

Kućni jogurt Kupelji prozirni držači za puding čaše za desertne šalice sa poklopcima

KM 7.00

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od veselja od Joybuy Marketplace
. Da li se nalazite malom okupljanju prijatelja kod kuće ili držite velike događaje poput vjenčanja ili konferencija, ove šalice su bitne. Ovo su jednokratne plastične čepove za desert i testirani su da budu sigurni. Savršeni su za posluživanje pudinga, jogurta i deserta u šoljima. funkcije
. -Materijal : PP
. -Nafetna količina može udovoljiti vašim svakodnevnim DIY zahtjevima, praktičnoj upotrebi. - sa dizajnom poklopca, stabilnim ravnim dnom, nije lako kliznuti ili odbaciti. -Tože kupce mogu se koristiti za skladištenje kolača, deserta, grickalica, hladnih pića itd. -Tože kupce se primjenjuju u desertnim trgovinama, prodavnicama kolača, dom i restoranima. -Vijećete svaki sloj vaših kolača i peciva sa ovim ekranima.
Dovoljna količina može udovoljiti vašim svakodnevnim DIY zahtjevima, praktičnim u upotrebi. Sa dizajnom poklopca, stabilnim ravnim dnom, nije lako kliznuti ili odbaciti. Ove čaše mogu se koristiti za skladištenje kolača, deserta, grickalica, hladnih pića itd. Ove šalice se primjenjuju u desertnim trgovinama, prodavnicama kolača, kuća i restorana.

Karakteristike