.

Mačka PAW BBQ TONG multifunkcijski snimka za roštilj prikladan kuharski kuharski dodatak na otvorenom

Mačka PAW BBQ TONG multifunkcijski snimka za roštilj prikladan kuharski kuharski dodatak na otvorenom

KM 5.00

Iz robe
U trgovini

Opis
To je stezaljka za hranu za kuhinju. Napravljen od premium nehrđajućeg čelika. i silikon, kompaktan i praktičan. Hrana Klamp pruža krajnju. Kontrola dok držite ruke od vrućih površina i ulja. Posluživanje i pokupljanje hljeba, bagela i drugih deserta, čak i tjestenine,. Roštilj, salate itd. funkcije
. -Kolor : srebro, zlatno
. -Materijal : nehrđajući čelik
. -Made materijala visokog klasa, kreativnog i jednostavnog dizajna, snažnog i izdržljivog
. -Im laganog dizajna, može biti vrlo zgodan za vaše. To je anti-ljuska i nećete se ozlijediti prilikom branje. -Konkiave dizajn čeljusti, anti-klizanja i protiv pada i može vam pružiti dobro iskustvo. -Vetalni izgled proizvoda proizvoda je jednostavan i velikodušan, vrlo praktičan. -Pričiva za božićne zabave, porodične kuhinje, izletike, roštilj, kampiranje itd. Imat ćete izvrsno koristeći iskustvo.
Lista pakiranja : 2 x kopče od materijala visokog klase, kreativnog i jednostavnog dizajna, jak i izdržljiv. Sa laganim dizajnom, može biti vrlo zgodan za vašu memoriju. To je protiv vaga i nećete se povrijediti prilikom odabira . Konkavni dizajn čeljusti, anti-klizanja i protiv pada i može vam pružiti dobro iskustvo .

Karakteristike