.

ElePower za Galaxy S PU kožna futrola, multifunkcionalni prekrivač poklopca ugrađenog utora za karticu i višestruki pogled Kickstand Slim punog tjelesne zaštitne ljuske za S23, smeđe

ElePower za Galaxy S PU kožna futrola, multifunkcionalni prekrivač poklopca ugrađenog utora za karticu

KM 7.49

Iz robe
U trgovini

Kompatibilni model :
[Primenljivo model] : Ovaj slučaj telefona je za Samsung Galaxy S23 6,1 inčni 2023. [Nije za Samsung Galaxy S23 Plus 2023]. Značajka :
. [Praktični utor za karticu] : Zaštitna futrola sa magnetskom usisnom funkcijom, sigurno zatvaranje, nije lako otpustiti. Ugrađeni utora za više kartica, možete nositi lične karte, kreditne kartice, licence, fotografije i novac sa sobom za svakodnevnu kupovinu i potrošnju. [Podignuta zaštita] : Povišeni okvir štiti kameru telefona i ekranu iz izravnog trenja kada se postavi na stol, učinkovito sprečavajući da se zaslon i kamera odbacuju i izgrebaju i proširuju vrijeme upotrebe telefona. [Višestruko gledanje Kickstand] : Multi-kutna funkcija postolja može se prevrnuti na volju i podržavati vodoravni i vertikalni postor, koji je pogodan za gledanje filmova ili video razgovora. Oslobodite ruke, tako da lako možete uživati ​​u životu. Namjenski slučaj] Namjenski slučaj obuhvaća cjelokupni telefon i izrađen je od visokokvalitetnog PU kožnog materijala, pružajući cijelu zaštitu za vaš telefon od ogrebotina, naleta, udaraca, i jednostavne Instalirajte i uklonite. [Fit & precizne izrezi] : Perfect Cotch Samsung Galaxy S23 je dizajniran s preciznim i odgovarajućim tipkama i preciznim izrezima, što ga čini vrlo jednostavnim za pristup svim tasterima, kontrolama i punjenja, tako da ga ne mogu koristiti.

Karakteristike