.

Ugaona košarica aluminijumska kupaonica Skladište polica zidova montirana besplatna udarna kuhinja organizator, crna

Ugaona košarica aluminijumska kupaonica Skladište polica zidova montirana besplatna udarna kuhinja organizator,

KM 2.33

Iz robe
U trgovini

Opis :
r Dizajn slobodnog probijanja čini vašu instalaciju prikladnijim i lakšim, što neće oštetiti vaš zid, a možete ga pojedinačno instalirati. Ova vrsta ugla košara pogodna je za kuhinju, kupatilo i druga mjesta koja mogu učiniti najbolje od sobe, štedeći prostor za vas. Ovaj organizator za pohranu dizajniran je sa dvostrukim stilom, koji može pohraniti više stvari, poput spužva, kupela za kupanje, ručnik i drugi. Ova vrsta ugaonog organizatora izrađena je od aluminijumskog materijala, koji je protuprovalni i hrđu, možete ga koristiti dugo vremena. Postoje opremljeni drugi dodaci, čineći vašu instalaciju prikladnijim, štedići napor za vas. Specifikacija :
r. Materijal : aluminijum. Boja : mat, srebrna, crna, zlato. Veličina : Prikaži kao slike. Napomena :
r. Bolje da pričekate 48 sati nakon instaliranja. Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo vas da dopustite malo odstupanje za mjerne podatke i provjerite da ne smetate prije narudžbe. Paket uključen :
r. 1x par osnovnih ploča. 1x vijak za probijanje vreća. 1x vrećica sastavljanje vijaka. 1x ljepilo bez nokta. Ova ugaona polica izrađena je od aluminijskog materijala, što je čvrsta i antikorozijska, možete ga koristiti duže vrijeme.

Karakteristike