.

Zamjenski štednjak Univerzalni električni raspon METAL CONTROPS CONTROLS

Zamjenski štednjak Univerzalni električni raspon METAL CONTROPS CONTROLS

KM 1.67

Iz robe
U trgovini

Opis
Ako tražite profesionalni i razumno brodove gumbe , a zatim je ovdje vaše istraživanje. To je zato što naši proizvodi mogu udovoljiti vašim potrebama. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala i izrade, izdržljivih i praktičnih, a može vam pružiti stabilne radne performanse
. funkcije
. - Materijal : legura cinka. - Ručice je izrađeno od legure cinka, koji može povećati trenje između vaše ruke i ručice za jednostavnu manipulaciju. - Dovoljna količina za vašu svakodnevnu upotrebu, jednostavan za instaliranje, prikladno za zamijenite svoje pokvarene gumbe. - Odlična izrada našeg proizvoda donijet će vam dobro korištenje iskustva. - Ova zamjenska štednjaka / ručica pećnice je savršena fit. Ne možete čak i reći da nisu došli sa pećima!
. - Jeftini način za popravljanje ili popravak raspona, uštedite puno novca od kupovine novog štednjaka.
Ruč je izrađen od materijala od legure cinka, koji može povećati trenje između vaše ruke i ručice za jednostavnu manipulaciju. Enough quantity for your daily use, easy to install, convenient for you to replace your broken knobs. The excellent workmanship of our product will bring you a good using experience.

Karakteristike