.

Ručno rađeni lažni nokti sa stereo leptir ukrasima koji se lako primjenjuju jednostavnim za ljuštenje lažnih noktiju za kućnu upotrebu za nokte

Ručno rađeni lažni nokti sa stereo leptir ukrasima koji se lako primjenjuju jednostavnim za ljuštenje

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Visokokvalitetni prešani lažni nokti : Svi ovi pritisnuti lažni nokti izrađeni su od visokokvalitetnih materijala za sušile za okoliš, pružajući vam visokokvalitetni stil salona kako biste osigurali da se vaši nokti nikada neće slomiti ili Split Elegantni lažni nokti : Ovaj elegantni i šik lažni nokti nikada neće izaći iz stila, pogodan za sve prilike. Pored toga, svaki nokat sklon je kutikuli, dajući vam najprirodniji izgled, tako da vaši nokti uvijek izgledaju klasično i opušteno. 24 nokti u 12 veličina : Sve veličine noktiju mogu se prilagoditi vašem Dnevne potrebe umjetnosti noktiju. Postoji mnogo veličina koje možete odabrati, tako da možete promijeniti svoj stil dizajna noktiju u bilo kojem trenutku. nježno na rukama : namočite ruke u toplom vodu 10 minuta, a lagano podignite nokte iz stranu da ih uklonite bez oštećenja. Uklonite višak lepka sa puferom za nokte i čuvajte za ponovnu upotrebu. Široka primjena : sa osjetljivim umjetničkim noktima, možete ići u mnogo različitih prilika poput zabave, vjenčanja, izlaska, putovanja, odmora, festivala, popodne Čaj, kupovina ili bilo koji drugi mesta.
Specifikacije :
Naziv proizvoda : lažni nokti materijal : smola Težina : oko 25g
bilješke :
Zbog različitih ekrana i rasvjetnih efekata, the Stvarna boja proizvoda može biti malo drugačija od boje prikazane na slici.

Karakteristike