.

Asdomo crtani svjetiljke Igračke projektora, sa uzorcima, poklon obrazovnih učenja za djevojčice dječake

Asdomo crtani svjetiljke Igračke projektora, sa uzorcima, poklon obrazovnih učenja za djevojčice dječake

KM 1.67

Iz robe
U trgovini

Značajke :
24 slike i razne karte scene Naši projektori imaju više slika i živopisnih boja. 24 različite teme slike, otvorite ga i pustite svoju djecu u nevjerojatan svijet dinosaura i morski svijet!
Podesivi fokus. Gurnite objektiv da biste podesili oštrinu. Preporučuje se korištenje mračne sobe s projekcijskim udaljenostima od 50-150 cm za stvaranje jasne, precizne slike. Projektirane slike na različitim udaljenostima izgledati drugačije, što je neverovatno!
Prikladna veličina i jednostavan za upotrebu. Veličina svake svjetiljke je : 13,8 x 4cm, koja je savršena za djecu koja treba shvatiti, jednostavna za nošenje, može se koristiti kao svjetiljka, a djeci pruža osjećaj sigurnosti noću! Jednostavno povucite plastični poklopac, a zatim umetnite odabrani disk i zakrenite ili podesite disk da biste zamijenili slajd da biste vidjeli projektovanu sliku.
Igračke za rano učenje i priče o spavanju. Neka djeca razumiju zdrav razum za optiku. Naučite dok se igrate, stimulirajte radoznalost i maštu svog djeteta i utješite bebu da spava! To je omiljeni božićni / odmor / rođendanski poklon za djecu.
Premium svestrani.

Karakteristike