.

Tangnade Bun neuredan valovita sintetička proširenja kose krofne frizure kovrdžave konjskih rep

Tangnade Bun neuredan valovita sintetička proširenja kose krofne frizure kovrdžave konjskih rep

KM 4.50

Iz robe
U trgovini

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Sintetička kosa za kosu šišačke frizure valovita kovrdžava ponyta rep :
Šarmantni čarobni frizuri : može napraviti kosu za kosu, napravite bočni rep visokog repa, ili bilo koji drugi plesni stilovi koje biste mogli pomisliti. < Br> Sintetički vlakno otpornost na toplinu : potpuno prirodno, ne sjajno, mekano i ugodno za nošenje. Prije nego što ne koristite igle, sušilice za puhanje ili vruće stilske instrumente.5inch (80cm) dugačak s elastičnim gumenim opsegom : Dugi Dovoljno da napravite konjski rep, a također se može izrezati na 2 komada da napravite dvije lepinje. Može se više puta koristiti.
Savjeti : Trebali biste pripremiti najmanje 2 bb igle za popravljanje frizura u vlastitu lepinju za kosu ili konju. Igle nisu uključene u paket. Boja bi mogla biti drugačija zbog monitora. Da biste osigurali da se boja podudara sa e-mail slikama snimljenim u prirodnim svjetlima na otvorenom. Br> Konverzija : 1 inča = 25,4 mm ili 1mm = 0,0393 inča, 1cm = 10 mm.
Dozvolite grešku 1-3 mm zbog ručnog merenja.
Potpuno novi i visoki kvalitet.

Karakteristike