.

Poklon poatren Diplomirao za njezine naušnice u obliku srca

Poklon poatren Diplomirao za njezine naušnice u obliku srca

KM 2.33

Iz robe
U trgovini

Poklon diplomskih naušnica za njene 2021 naljepnice na maturu
2021 Naušnice za diplomiranje Naušnice ukrašene sa 2021 diplomskim poklopcima je savršen poklon za diplomiranjem za nju kako bi proslavio diplomiranje vaše voljene osobe iz škole 2021 Čestitamo na poklon 2021. Diplomirani poklon : Sa elegantnim poklon kutijom, jedinstven je poklon za maturante za fakultet, srednju školu i juniorsku maturantu. Najbolji diplomski poklon za kćerku, unuku, sestru, nećakinju, prijatelju . Personalizirani poklon diplomiranja za nju.
Veličina : Naušnice za diplomiranje, lagano i komforno, vrlo pogodno za ženske ući, i mogu se nositi i u sekundi Rupa. Par početnih minđuša za djevojčice i dame, ručno napravljeno 2021. sjaj i elegantno. Boja : plava, crvena, crna, bijela
Materijal : Legura + staklo
Sadrži : 1 par minđuša - poklon za diplomiranje za njene 2021 minđuše na srcu. Minđuše sezone diplomiranja. Minđuše; minđuše za žene; studen minđuše za žene. Zlatne naušnice; srebrne minđuše; naušnice za žene; minđuše bisera; naušnice hrskavice; naušnice; Naušnice; slatke minđuše za žene; Rođendanski pokloni za žene; Dan majke; pokloni za mamu; pokloni za nju; hvala poklone; poklon za Valentinovo; Djevojke poklon za žene.

Karakteristike