.

Fau svilena spavaća šešir za spavanje za spavanje kose za spavanje za njegu kose Podesivi satenski fau svilena poklopac sa prednjim čvorom

Fau svilena spavaća šešir za spavanje za spavanje kose za spavanje za njegu kose Podesivi satenski fau

KM 2.67

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao OFIKA iz Joybuy Marketplace Opis : Naš pametni dizajn za spavanje luka, savršeno rješenje za laku noć i jutarnje Nevolja za kosu. Napravljen od mekih i nježnih materijala, ovaj podesivi lažni svileni motor za spavanje osigurava ugodno i sigurno uklapanje. Pozdravite se da klizite kape i oznake na licu dok spavate.
Naša dvoslojna kapa nije samo sjajna za spavanje, već i idealno za maske za kosu. Neće morati da vam posteljine, čineći ga prikladnim izborom. Pogodno za sve tipove kose, ovaj svestrani šešir održava vašu kosu dok spavate i savršen je za zaštitu kose nakon esencijalnog održavanja ulja.
Podesiva veličina omogućava da ga ručno prilagodite. Sa svojim prednjim dizajnom i natrag elastično, ovaj šešir pruža bolje i ugodnije odgovarajuće. Pomaže da se vaša kosa hidrira, smanjujući frizuzu i zapetljane, tako da se ujutro probudite do glatke kose.
Dizajniran da drži više kose, naš šešir za spavanje pogodan je za žene sa kovrčavom kosom. Napravljen od lažnog svile, djeluje kao prirodni tretman kondicioniranja koji njeguje vašu kosu dok spavate ili se brinete za to. Pripremite se da se pozdravite lijepom kose svakog jutra sa šeširom za spavanje Smart Bow Design!
Ime naziv : Sleep Hat
Materijal : Faux Silk
Stil : Jednostavan - Spol : Žene : Karakteristike : Prednji čvor, bez obloga, podesiv : Sunčana krema, prozračna, topla, vjetrovi, suncobran
Detaljnije : Veličina : 26cm x 23cm po 10,24 x 9,06 (približno)
: Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika.

Karakteristike