.

Dekorativni Božić Mali Bell Viseće dekor Mali zvona

Dekorativni Božić Mali Bell Viseće dekor Mali zvona

KM 5.00

Iz robe
U trgovini

Opis
Napravljen od vrhunskog bakra materijala i fine izrade. Sa ljupkim i šišnim dizajnom, oni su takođe savršeni dekor za vaš Božić. Veliki božićni ukrasi za dodavanje više festivalske atmosfere i zabave. Oni će vaš festival ili zabavu učiniti privlačnijim. funkcije
. -Materijal : bakar
. - proizvedeno s premijskim materijalom, praktičnim i izdržljivim za dugotrajnu upotrebu. - Oni se ne koriste samo na Xmas stablu, ali mogu biti i kao privjesci za torbu. - Savršeno će se koristiti kao privjesci za vašu torbu, ruksak, ključ automobila ili druge ukrase. - Pošaljite viseće male zvone svojim prijateljima kao poklon, čineći ih sretnim. - Oni su praktični za svakodnevnu upotrebu. Koristite kao ukras za ključeve automobila, kućni ključevi, ključeve za vrata.
Proizvedeno s premijskim materijalom, praktičnim i izdržljivim za dugotrajnu upotrebu . Oni se ne koriste samo na Xmas stablu, ali mogu biti i kao privjesci za torbu. , ruksak, auto ili drugi ukrasi . Pošaljite viseće male zvone svojim prijateljima kao poklon, čineći ih sretnim . praktični su za svakodnevnu upotrebu. Koristite kao ukras za ključeve automobila, kućni ključevi, ključeve za vrata.

Karakteristike