.

HEMOTON Desk Grommet Desk hoperice Ograničari Organizator otvor za vrata

HEMOTON Desk Grommet Desk hoperice Ograničari Organizator otvor za vrata

KM 19.50

Iz robe
U trgovini

Opis
Želite li neku vrstu profesionalnog poklopca otvora za žicu za vaš stol? Želite li zadržati kabl organiziran i uredan? Ovo vam može biti najbolji izbor. Zaista praktično i korisno, samo nabavite kablove kroz rupu. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : guma
. -Size : 6,00x6,00x2. - Savršeno za organizovanje žica i kablova manjih od 1,5 inča u kancelarijskoj opremi, računarskim komponentama, zabavnim sistemima. - Jednostavna instalacija : Nakon bušenja, stavite GROOMMET CODY izravno u otvor, što može sakriti sve kablove i žice. - Silikonski stol Grommet može zaštititi žice od abrazije i poboljšati sigurnost. - Desk grommets pomažu u organiziranju vašeg stola i održavati vašu radnu površinu čistom. - Proizvodi se sa profesionalnom tehnologijom kako bi se osiguralo da proizvod može dugo raditi.
Savršeno za organizovanje žica i kablova manjih od 1 5 inča na uredskoj opremi, računarskim komponentama, zabavnim sistemima. | Jednostavna instalacija : Nakon bušenja stavite GROOMMET CODY izravno u otvor, što može sakriti sve kablove i žice. | Silikonski stol Grommet može zaštititi žice od abrazije i poboljšati sigurnost.

Karakteristike