.

TIRE INFLATOR Prijenosni kompresor zraka sa digitalnim manometrom i LED lampicom za hitne slučajeve za automobilski motocikl e-bicikl

TIRE INFLATOR Prijenosni kompresor zraka sa digitalnim manometrom i LED lampicom za hitne slučajeve

KM 2.67

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodao HE Xingjie iz Joybuy Marketplace Značajke :
Prijenosni : Ovaj nadupnik guma dizajniran je tako da bude prenosiv i jednostavan za upotrebu, što ga čini savršenim za upotrebu u pokretu. Može se lako pohraniti u vašem automobilu ili garaži i uvijek je spreman kad vam treba. Digitalni manometar : Ugrađeni digitalni manometar omogućava vam lako nadgledanje tlaka u gumama i napuhavanje guma željeni nivo. Ova značajka osigurava da uvijek imate ispravan pritisak u gumama, koji može poboljšati vaša utjecaja goriva i sigurnost goriva. LED svjetlo : Hitno LED svjetlo na ovom inflatoru guma pruža dodatnu vidljivost i sigurnost prilikom napuhavanja guma na noću ili u slabim uvjetima.
Punjiva baterija : Za dodatnu udobnost, naši bežični nadupnik guma pokreće se punjivom baterijom, omogućujući vam da ga koristite bez potrebe da ga priključite u izvor napajanja u vozilima.
Svestran : Ovaj nadupnik guma za višekratnu upotrebu kompatibilan je sa širokim rasponom vozila, uključujući automobile, motocikle, suv i bicikle.

Karakteristike