.

AUNAVEY TODDLER Djevojke Motociklističke jakne PU FAU kožni kaput od ovratnika na dugih rukava s dugim rukavima gornji ružini kaputi

AUNAVEY TODDLER Djevojke Motociklističke jakne PU FAU kožni kaput od ovratnika na dugih rukava s dugim

KM 1.67

Iz robe
U trgovini

Dječja djevojka Faux kožna jakna, PU tipka dolje sjajni džepni kaput, gornji odjeća Dječji kaput, djevojke od pune boje ovratnik dugih rukava na vrhu Visokokvalitetni materijal, mekan i udoban, prozračan i otporan na habanje. Pogodno za putovanja, kupovinu i druge prigode. Savršeno svakodnevno trošenje za vašu djecu u proljeće i jesen. Specifikacije :
. Materijal : PU
. Primjenjiv spol : žensko
. Primjenjivi starosni raspon : djeca
. Stil : Ležerni stil
. Značajke : meka, udobna, slatka, lijepa, modna
. Prikladne prilike : većinu prilika u životu. Veličina : 90/100/110/120/130
. Boja : smeđa / crna
. Sadržaj paketa :
. 1 * Kaput : PU koža i poliester, pogodan za proljeće i jesen. Udobno, ne inariraju ne iritiraju vašu bebinu kožu, dobru kvalitetu. Mogu se oprati strojem bez blještava. Dizajn : Ogrlica sa spuštenim i dugim rukavima, jednokrasna, čvrsta boja, jednostavna i stilska.pu jakna gumba, pogodna za jesen, zimsko i proljeće. Svestran : Bluza je vrlo meka i ugodna za nošenje, može se nositi sa bilo kojim odjećima, poput traperica, gamaši, povremenih hlača i tako dalje . Girls PU crop vrpci su pogodni za 2 do 7 godina Pažljivo provjerite veličinu veličine, jer će vaše dijete učiniti ugodnijim, ljepšim i modnijim.

Karakteristike