.

Naljepnice za crtane crtane crtane nagrada za djecu nagrada za djecu nastavnici ohrabrujući naljepnicu

Naljepnice za crtane crtane crtane nagrada za djecu nagrada za djecu nastavnici ohrabrujući naljepnicu

KM 5.00

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje fathery s joybuy tržišta . Kao motivacijsku naljepnicu za djecu, ove naljepnice mogu motivirati djecu i pomoći vam da kontrolirate njihovo ponašanje. Pogodni su za roditelje kod kuće, možete ih zabiti knjigama, domaćim zadaću, obavljanju kredita ili grafikona ponašanja kao nagradu vašem djetetu. funkcije
. - Materijal : papir. - Napomena : 500 etiketa po rolu. - Napravljen od papirnog materijala, s raznim lijepim dizajnom koji je najbolja nagrada za djecu. - Značajka sa samoljepljivim dizajnom, pogodno zalijepiti i ukloniti, samo oguliti i držati se. - Nastavnici ih mogu koristiti za nagrađivanje djece kada rade dobro u svakodnevnom životu i konkurenciji. - Također je pogodan za bilježnicu, ukras festivala, pakiranje ili stvaranje zanatskih projekta. - Dođite s dovoljno količina naljepnica u paketu, što može zadovoljiti vaše različite potrebe.
Izrađen od papirnog materijala, s raznim lijepim dizajnom koji je najbolja nagrada za djecu. | Značajka sa samoljepljivim dizajnom, prikladno zalijepiti i ukloniti, samo oguliti i držati se. | Nastavnici ih mogu koristiti za nagrađivanje djece kada rade dobro u svakodnevnom životu i konkurenciji.

Karakteristike